22.11.13

Gönüllerin Dili.!

''Çiçekler, güzelliğin simgesidir. yaşamın, umudun ve sevincin ifadesidir. Çiçekler, gönüllerin dilidir; rengarenk, burcu burcu, sevgi, aşk ve hatıralarla doludur. Çiçekler, aynı zamanda hayatları pahasına da olsa insanlara huzur vermek için vazolarda yer almak için can atarlar.''

İşte bazı insanlarda çiçekler gibidir. Hayatlarının büyük bir bölümünü başkalarının umudu, sevinci ve mutluluğu için harcayanlardır. Yukarıda tere duvar üstünde oturan şu ihtiyarın yaşam mücadelesi hep öyle olmuştur. O, gönüllerin dili olup, başkaları için bir ömür verenlerden olmuştur. O, bunun farkındadır elbet lakin, farkında olmayanların sayısıda az değildir. Ama azda olsa onu tanıyan, onu anlayan ve ona inananlarda yok değildir. Her insana nasıp olmayan o güzelim meziyetleri üzerinde toplamış olmanın gururunu, onu anlayanlara ve onu sevenlere her zaman yaşatmıştır ama, bu aşırı  iyimserliğinden,cömertliğinden dolayıda sevenlerini kızdırmıştır.
Hani şöyle bir söz vardır;
''Öyle güzel ve öyle şerefli bir hayat yaşa ki, yaşlanıp geri baktığında ikinci bir defa tadını çıkarasın.'' 

Bunu hak eden ve gönüllerin dili olan o yaşlı adam işte orada, yukarıda tere duvarın üzerine oturan, ömrünü başkaları için veren zoradam dır.

Zor adamın Videosu için  Tıkla facebok..!

Zor adamın Videosu için Tıkla..!






HAC NASIL YAPILIR?

    1. İhrama girmek(Farz) 2. Tavaf yapmak(F...